KAUTIC.40 és un programa d’incubació per a projectes a punt de constituir-se o empreses de recent creació de caràcter innovador on les TIC i les tecnologies tenen un paper clau en el seu model de negoci. 

El programa, amb una durada de 9 mesos, ofereix a les persones participants un espai de treball compartit a les instal·lacions de Qu4drant.0, formació (presencial i online), assessorament i acompanyament personalitzat per part de persones expertes generalistes i especialistes en funció de les necessitats de cada projecte amb la finalitat de que puguin adquirir noves habilitats i coneixements que milloraran la seva competitivitat en el mercat.

Aquesta iniciativa s’impulsa des del Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa i Leitat, dos dels partners del Parc Científic i Tecnològic Orbital 40 amb la col.laboració d’Euncet Business School.

Trobareu més informació (detall del programa formatiu, bases de participació, espai de treball) consultant la web de Kautic40 aquí

Per a presentar la vostra candidatura a Kautic 2018 podeu fer-ho mitjançant el formulari fins el dia 29 d’abril de 2019.

Altres informacions a:

  • facebook: /kautic40
  • twitter: @KauTic40