Davant l’estat d’alarma decretat per l’Estat Espanyol arran de la crisi del coronavirus l’Ajuntament està adoptant mesures per pal·liar-ne els seus efectes.

A continuació trobareu les mesures decretades pel consistori i les darreres novetats oficials.

En aquest sentit hem reforçat els canals d’atenció no presencials a través de:

1. Si voleu rebre assessorament o acompanyament en la tramitació de les ajudes envieu un correu electrònic a atencioempresa@terrassa.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

2. Si voleu rebre assessorament en l’àmbit laboral o ocupacional (si heu estat afectats per un ERTO o acomiadats) envieu un correu electrònic a foment.orientacio@terrassa.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

3. Si teniu un oferta laboral i necessiteu personal per a cobrir llocs de treball, envieu-nos un correu electrònic a intermediacio@terrassa.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

4. Si tens una oferta o una demanda de producte o servei, projecte, proposta,  coneixements tècnics, logística, etc. per a donar resposta a l’actual crisi del COVID-19, respon aquest formulari   o envia un correu electrònic a MarketPlaceEmpresa-Covid19@terrassa.cat, un equip de professionals valoraran la teva proposta i per a donar-li resposta.

Per a qualsevol dubte, relacionat amb la situació de crisi actual i l’àmbit d’empresa, comerç i autònoms posem a la vostra disposició l’adreça atencioempresa@terrassa.cat

En el marc de col·laboració i concertació del Pacte per a l’Ocupació de Terrassa que mantenim amb la patronal Cecot i la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa, i en aquests moments de crisi sanitària i econòmica compartim el compromís i vocació d’estar al costat de les empreses i autònoms del nostre territori donant-los el suport especialitat en cada cas. 

A través d’aquest enllaços podeu accedir als serveis que ofereixen ambdós organismes en el marc de la crisi del Covid-19: