Empresa que ofereix solucions d’accessibilitat a través del disseny, oferint un servei integral que garanteixi la usabilitat de l’espai i la millora de l’autonomia de la persona.

www.habiaccesible.com

@habiaccesible

habi@habiaccesible.com

 

 

Consultora d’accessibilitat que ofereix solucions a empreses, particulars i administracions públiques per a que disposin d’edificis accessibles per a totes les persones.

www.100x100accesible.com

@100x100accesibl

gemar@100x100accesible.com

 

Despatx d’arquitectura que ofereix servei de consultoria especialitzada en arquitectura i accessibilitat, disseny i gestió de projectes i obres de millora de l’accessibilitat i adaptació funcional d’habitatges, edificis, comunitats de propietaris, equipaments, establiments turístics, espais urbans, etc. amb especial atenció en les persones grans i en aquelles amb alguna discapacitat, tant física com sensorial.

www.arquetica.com

@ARQUETICA

marc@arquetica.com

 

 

 

Assessorament a empreses i institucions públiques i privades en serveis d’adaptació, consultoria i formació en accessibilitat

www.oportunidadaccesible.com

@Oporcesible

jm.medina.guzman@gmail..com

 

 

Alberto Cruz, Director Comercial & Co-Fundador i Lourdes Domínguez, Tècnica en Accessibilitat i Co-Fundadora de l’empresa Habi Diseño Accesible; Gema Rodríguez, CEO de l’empresa 100*100 Accesible; Marc Fernández, Fundador de l’empresa Arquetica, i Juan Manuel Medina, Fundador de l’empresa Oportunidad Accesible, ens donen pautes per a poder adaptar el nostre producte o servei a clients amb capacitats diverses.

Ens expliquen què abarca el terme accessibilitat, ens mostren eines de suport per a millorar l’accessibilitat a l’empresa, per atendre al client de forma inclusiva, com aplicar un disseny universal a un producte o servei i com optimitzar l’ergonomia d’un espai de negoci.

Juan Manuel Medina ens explica la seva experiència com a emprenedor amb discapacitat.