Ja està en marxa l’edició d’enguany del programa ACCELERACIÓ´EN ÒRBITA en el marc del Parc Científic i Tecnològic, Orbital 40.

Des de fa 7 anys consecutius, l’Ajuntament de Terrassa, Cambra de Comerç de Terrassa i Cecot organitzen aquest program para impulsar el creixement d’empreses consolidades de Terrassa, Matadepera, Rellinars, Ullastrell, Vacarisses o Viladecavalls.

D’entre totes les candidatures rebudes, seleccione un total de sis d’acord amb els requisitos de participación: vocación internacional, potencial de creixe, que siguin innovadores, ubicar a algun d’aquests municipis i compartir cultura i valors d ‘Orbital40 (“Compartir per Guanyar”).

Aquest any es comptarà amb la participació de:  Como Pez en el AguaCreixemJCS DissenyLa Union ElectricaPrewaste Shopworld , que tindran l’oportunitat d’assistir als tallers formatius i rebre assessorament individual al llarg del programa amb l ‘ Objectiu que puguin analiza el seu modelo de negociación y estrategia empresarial.

El programa que es durà a terme al llarg del 2020 i es desenvoluparà segons les següents fases:

Fase 1  Modelo de negociación y estrategia empresarial amb sesiones  masterclass  amb el objeto de definir el modelo de negociación de cada empresa

Fase 2  Pla d’acció amb sessions individual (amb specialistes) amb l’objectiu de definir un pla de creixement personalitzat

Fase 3  Implementación del Pla de Creixement con sesiones individuales de la maestra de especialidades con el objetivo de tutoría de la implantación del pla

Fase 4   Avaluació de resultantets tancament amb sessió de treball individual entre empresa, especialistas y promotores amb l’objectiu d’avaluar el grau d’assoliment del pla de creixement i identifique les properes pas a realitzar.

En edicions anteriors del programa van participar un total de 43 empreses, com ara Doiser, Lucid, Babau Barcelona, Sortem, Comser, Duran Arquitectes o Vytrus. Totes aquestes empreses van tenir l’oportunitat de treballar l’àmbit de creixement de més potencial per a cadascuna d’elles des d’una vessant pràctica, abordant temàtiques molt diverses com la internacionalització, l’estratègia comercial i vendes, i el màrqueting online i offline, entre d’altres.

Aquest programa, que és un exemple de concertació i col·laboració entre l’administració local i els agents econòmics i socials del territori, rep el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social (Servei Públic d’Ocupació Estatal), el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.